Hoe werkt het?

Bezoek voorstellingen van DNO met Fidelio

1. Fidelioactiviteiten met een bijzonder randprogramma voor €20

(let op: gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar)

Log in met je fidelio-account op de website van De Nationale Opera. Hier kan je vanaf 3 maanden voor tot 1 maand tot een activiteit je kaartje kopen. Na een succesvolle inlog zie je in de zwarte balk bovenaan je accountoverzicht "Actieve promoties Fidelio" staan. Dit betekent dat het systeem je als Fideliolid herkent. Per gebruikersaccount kun je slechts 1 ticket kopen. Bij onze introductieactiviteiten zullen dat er meerdere zijn. Voor een uitgebreide instructie zie de email die je eind augustus 2015 of na aanmelding  van Fidelio hebt ontvangen.

Let op: vergeet je Fidelio pas + legitimatiebewijs niet als je gebruik maakt van Fidelio-kaarten. Hier kan om gevraagd worden bij de ingang.

 

2. Fidelio-sprint: vanaf een dag voor elke niet-uitverkochte voorstelling van DNO een ticket kopen voor €20

Neem hiervoor contact op met het kassa-bespreekbureau van de Nationale Opera & Ballet. Dit is zowel in levenden lijven als telefonisch mogelijk vanaf 12:00 uur op de dag vóór een niet-uitverkochte voorstelling van DNO.

Let op: vergeet je Fidelio pas + legitimatiebewijs niet als je gebruik maakt van Fidelio-kaarten. Hier kan om gevraagd worden bij de kassa en de ingang.

Het kassa-bespreekbureau van de Nationale Opera & Ballet is geopend op:

maandag t/m vrijdag van 12:00 - 18:00 (of tot aanvang voorstelling)
zaterdag, zondag en feestdagen van 12:00 - 15:00 (of tot aanvang voorstelling)
op zon- en feestdagen zonder voorstellingen is het Kassa-bespreekbureau gesloten.

Bezoekadres

Amstel 3
1011 PN Amsterdam

Telefoon 020 - 6 255 455